• Головна
  • Новини
  • ВРЦіРО оприлюднила Підсумкове комюніке з приводу візиту до Брюсселю (6-7 березня 2013 р.)...

ВРЦіРО оприлюднила Підсумкове комюніке з приводу візиту до Брюсселю (6-7 березня 2013 р.)

22.04.2013, 13:50
ВРЦіРО оприлюднила Підсумкове комюніке з приводу візиту до Брюсселю (6-7 березня 2013 р.) - фото 1
Прийнято у Києві на засіданні Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій від 11.04.2013 р.

ПІДСУМКОВЕ КОМЮНІКЕ
Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій
з приводу візиту делегації Ради до Брюсселю (6-7 березня 2013 р.)

Висловлюючи задоволення з приводу успішного візиту своєї делегації 6-7 березня 2013 року до Брюссе та підводячи підсумки проведених зустрічей, Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій відзначає наступне.

  1. Ми висловлюємо вдячність Європейському комісару з питань розширення і політики добросусідства пану Штефану Фюле та всім іншим, завдяки кому візит до Брюсселю став можливим і був успішним.
  2. Ми схвалюємо та підтримуємо зусилля як з боку України, так і з боку Європейських інституцій, спрямовані на розширення і поглиблення співпраці України та Європейського Союзу.
  3. Ми переконані, що важливою складовою такої співпраці є налагодження ширшої взаємодії інститутів громадянського суспільства України та країн Європейського Союзу, в тому числі Церков і релігійних організацій. У цьому напрямку ВРЦіРО буде продовжувати активну діяльність.
  4. Як релігійні діячі ми вважаємо своїм обов’язком у контексті поглиблення відносин між Україною і ЄС свідчити та підтримувати традиційні моральні, сімейні та інші духовні цінності, адже вони походять від Всевишнього. Саме на цих цінностях було сформовано європейську цивілізацію.
  5. Як представники українських Церков і релігійних організацій та як частина українського суспільства ми підтримуємо зусилля нашої держави та ЄС, спрямовані на укладення Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, а також на спрощення візових процедур для розширення можливостей для громадян України подорожувати до Європи.  

Прийнято у Києві на засіданні Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій від 11.04.2013 р.

Brussels.jpgw.jpg