• Головна
  • Новини
  • Діти з «Республіки Пілігрим» оголосили голодування проти вторгнення Путіна в Україну...

Діти з «Республіки Пілігрим» оголосили голодування проти вторгнення Путіна в Україну

30.01.2015, 13:00
Діти з «Республіки Пілігрим» оголосили голодування проти вторгнення Путіна в Україну - фото 1
"Республіка Пілігрим" оголосила дитяче голодування: "Хліб і вода за Україну!"

"Республіка Пілігрим" оголосила дитяче голодування: "Хліб і вода за Україну!" Офіційну заяву колишніх  безпритульних дітей, сиріт і молоді "Республіки Пілігрим" оприлюднив Пастор Церкви Добрих Перемін з Маріуполя та директор благодійного фонду «Республіка Пілігрим» Геннадій Мохненко на своїй сторінці в Фейсбук.

голодування.jpg

«Ми – діти, вихованці маріупольського центру дитячої реабілітації "Республіка Пілігрим", підлітки та молодь Маріуполя, України, а також всі, хто підтримає нас у цій акції з інших міст і країн, – вимагаємо від російського президента негайно зупинити розв'язану ним криваву війну в Україні!

Ми також просимо екстреного втручання світових політичних та громадських лідерів і радикальної всебічної підтримки України перед лицем російської окупації.

Заради того, щоб хоч якось допомогти солдатам, захисникам України, і дітям в нашій країні, які страждаюють від війни і агресії сусідньої держави, – ми оголошуємо ДИТЯЧЕ ГОЛОДУВАННЯ.

Ми (що нижче підписалися) підлітки, молодь Маріуполя (і охочі приєднатися дорослі) починаємо акцію "Хліб і Вода за Україну!" Протягом декількох днів (хто скільки зможе) ми будемо відмовлятися від звичайної їжі і будемо харчуватися тільки водою з хлібом. Заощаджені на нашій їжі кошти ми будемо передавати захисникам країни».

голодування_2.jpg