У Софії Київській дітям проводять казкотерапію

18.12.2012, 09:58
У Софії Київській дітям проводять казкотерапію - фото 1
Авторка та ведуча: Катерина Єгорушкіна – філолог, психолог, дитяча письменниця, авторка книг серії «Музична казкотерапія для малят».

казкотерапія.jpgНаціональний заповідник «Софія Київська» щосереди і щоп’ятниці з 15.00 до 16.00 запрошує дітей 5-6 років на заняття з казкотерапії, спрямовані на загальний і творчий розвиток дитини, які проходитимуть у пам’ятці архітектури ХVІІІ ст. Брамі Заборовського, повідомляє кореспондент порталу "Релігія в Україні".

Під час занять, наголошують організатори заходу, в атмосфері поваги та підтримки дитина легше соціалізується, покращується її настрій та поведінка; в ігровій формі легко засвоюються загальнолюдські цінності; Пізнаючи світовідчуття казкових героїв та їхні емоції, дитина вчиться саморефлексії, емпатії, кращого розуміння себе та ближнього.

Оскільки стандартні нотації часто не мають бажаного впливу, батькам у пригоді можуть стати історії та казки про «подібних» дітей в «подібних» ситуаціях. Упродовж заняття діти будуть слухати спеціально підібрані казки; продовжувати або змінювати їх сюжети; малювати; спілкуватися; слухати музику.

Авторка та ведуча: Катерина Єгорушкіна – філолог, психолог, дитяча письменниця, авторка книг серії «Музична казкотерапія для малят».

Максимальна кількість дітей у групі - 10 осіб, тому для попереднього запису та отримання додаткової інформації бажано звертайтесь за телефонами: (044) 2782083, (044) 2782620.

Місце проведення: м. Київ, вул. Володимирська, 24. Вартість одного заняття: 20 грн.