• Головна
  • Новини
  • У захопленому у мормонів молитовному домі, бойовики «ДНР» відкрили РАГС...

У захопленому у мормонів молитовному домі, бойовики «ДНР» відкрили РАГС

20.05.2016, 10:10
У захопленому у мормонів молитовному домі, бойовики «ДНР» відкрили РАГС - фото 1
У Донецьку бойовики ДНР відкрили «РАГС» в Пролетарському районі у будівлі, яка раніше була приміщенням церкви мормонів. Під час конфлікту релігійна громада змушена була покинути Донецьк через небезпеку для життя її членів.

201632.jpg-gggg.jpgУ Донецьку бойовики ДНР відкрили «РАГС» в Пролетарському районі у будівлі, яка раніше була приміщенням церкви мормонів. Під час конфлікту релігійна громада змушена була покинути Донецьк через небезпеку для життя її членів.

Як повідомляє Четверта влада з посиланням на «ЗМІ» бойовиків, спорожнілий молитовний будинок мормонів керівництво «ДНР» «виділило» для «Палацу одружень».

Захід відвідали місцеві «депутати», а також «міністр юстиції» Олена Радомська, яка перерізала червону стрічку у захопленому будинку мормонів, а потім подарувала РАГСу ... принтер.

Також РАГС відкривав колишній народний депутат України від КПУ Володимир Бідевка.

При цьому, самі бойовики віддали належне тій якості і комфорту, з яким мормони облаштували будівлю, поки воно не було захоплено терористами.

«На честь дня створення РАГСу було подаровано нову велику будівлю з величезним залом і поліпшеними кабінетами для співробітників», - сказала журналістам Радомська.

На завершення відкриття будівлю освятив протоєрей Московського Патріархату.