• Головна
  • Новини
  • Поліція схопила злодія, який обікрав церкву ХВЄ у Чорткові...

Поліція схопила злодія, який обікрав церкву ХВЄ у Чорткові

29.09.2016, 13:24
Поліція схопила злодія, який обікрав церкву ХВЄ у Чорткові - фото 1
На Тернопільщині затримали серійного злодія, який обікрав церкву ХВЄ та квартири мешканців області на півмільйона гривень.

15.jpg-yyy.jpgНа Тернопільщині затримали серійного злодія, який обікрав церкву ХВЄ та квартири мешканців області на півмільйона гривень.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, від серійного злодія потерпіли жителі Тернополя, Тернопільського та Чортківського районів.

Зловмисник проникав до осель на першому або другому поверхах і викрадав готівку та цінні речі, які можна швидко реалізувати: ювелірні вироби, електроніку, побутову техніку та інструменти. З однієї квартири в Тернополі зловмисник викрав 8 тис. доларів, 60 колекційних кишенькових годинників, понад 20 ювелірних виробів та ноутбук. У Чорткові він вкрав з оселі пенсіонерки речей на 10 тис грн.

У цьому ж райцентрі злодій проник до Церкви християн віри євангельської, звідки виніс усю побутову техніку та інші цінні речі. Затримали підозрюваного у Чорткові на автовокзалі. Після виявлених у нього крадених речей 40-річний житель Закарпаття і скоєних крадіжках зізнався. Виявилося, що він уже був судимий за 30 майнових злочинів, вийшов з тюрми наприкінці 2015 року. Щодо нього відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням в житло інше приміщення).