• Головна
  • Новини
  • Священик УПЦ (МП) засадив свою присадибну ділянку маком та коноплею...

Священик УПЦ (МП) засадив свою присадибну ділянку маком та коноплею

21.06.2016, 10:26
Священик УПЦ (МП) засадив свою присадибну ділянку маком та коноплею - фото 1
В одному з сіл на Вінниччині правоохоронці зафіксували вирощування нарковмісних рослин на присадибній ділянці, господарем якої є настоятель Української Православної Церкви (Московського Патріархату) святого Дмитра Солунського.

844059_3.jpg-fff.jpgВ одному з сіл на Вінниччині правоохоронці зафіксували вирощування нарковмісних рослин на присадибній ділянці, господарем якої є настоятель Української Православної Церкви (Московського Патріархату) святого Дмитра Солунського.

Відповідну інформацію надали в місцевому управлінні Нацполіціі, передає «Преса України».

Повідомляється, що в одному з сіл Липовецького району правоохоронці виявили цілу плантацію конопель і маку. Вирощуванням рослин займався 49-річний священик. В ході санкціонованого обшуку присадибної ділянки священнослужителя, поліцейські виявили 576 рослин маку та 21 рослину коноплі.

У своє виправдання священик заявив, що дані рослини він вирощував виключно для приготування пиріжків. Поліейські вилучили всі заборонені рослини та направили їх для проведення необхідної експертизи.

За цим фактом було відкрито відповідне кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 КК України. Слід зазначити, що за такі «пиріжки» священнослужитель може позбутися волі на строк до трьох років.