У Черкасах з пневматичної зброї обстріляли храм УГКЦ

31.05.2016, 11:27
У Черкасах з пневматичної зброї обстріляли храм УГКЦ - фото 1
У Черкасах у неділю вночі з пневматичної зброї обстріляли каплицю Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ. Загалом було здійснено п’ять пострілів. Про деталі інциденту у “Фейсбуці” розповів отець Юліан Шеремета, повідомляє Інфоміст.

kap.jpg-bbb.jpgУ Черкасах у неділю вночі з пневматичної зброї обстріляли каплицю Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ. Загалом було здійснено п’ять пострілів. Про деталі інциденту у “Фейсбуці” розповів священик Юліан Шеремета, повідомляє Інфоміст.

“Прийшовши в понеділок вранці та відслуживши Літургію, я помітив, що одне скло є розбитим, а потім почав придивлятися та й побачив кульові отвори на трьох вікнах з боку дороги. Всього було зроблено 5 пострілів. Кулі пробили лише перше скло, а два інших вціліли. У нас кожне вікно має 3 скла. Ми відразу викликали поліцію та склали акт та заяву. До цієї справи підключилось також СБУ, за що я їм вдячний”, – написав Шеремета.

“Три дні тому ми почали копати котлован для будівництва великого храму. Можливо, постріли були пов’язані з цією подією, але точно стверджувати не можу. Для нас це знак того, що ми повинні впевненіше і рішучіше рухатись вперед, хоч як би зло цього не хотіло. Надіюся, що зловмисники невдовзі будуть виявлені. Хай Бог простить їм. Дякую усім, хто підтримує нас”, – додав священик.

 kap6.jpg-ttt.jpg