• Головна
  • Новини
  • В Яворівському районі Львівщини обікрали монастир та церкву...

В Яворівському районі Львівщини обікрали монастир та церкву

26.05.2016, 13:40

У Яворівський відділ поліції (Львівщина) 25 травня з письмовою заявою звернулася старша монахиня монастиря сестер-василіянок м. Яворова, яка попросила вжити заходів до невідомої особи, що проникла на територію монастиря та з підсобного приміщення викрала майно, вартістю 2000 грн.

У  Яворівський відділ поліції (Львівщина) 25 травня з письмовою заявою звернулася старша монахиня монастиря сестер-василіянок м. Яворова, яка попросила вжити заходів до невідомої особи, що проникла на територію монастиря та з підсобного приміщення викрала майно, вартістю 2000 грн.

Про це повідомив власкор IA ZIK з посиланням на дані Яворівського відділу поліції.

Під час оперативних заходів працівниками кримінальної поліції було встановлено чоловіка, який причетний до вчинення цієї крадіжки. Ним виявився 43-річний житель одного із населених пунктів Яворівського району, в якого вилучено викрадене майно. На цей час відкрите кримінальне провадження, проводиться досудове розслідування.

Крім цього, в Яворівський відділ поліції звернувся священик церкви Успення Пресвятої Богородиці, сповістивши про те, що в ніч на 24 травня невідома особа пошкодила статую воїна на 9-й стації хресної дороги, тобто демонтувала частину металевого елементу фігури, що в селі Страдчі Яворівського району.

Свідків чи очевидців, або осіб, яким щось відомо про цей факт поліція просить зголоситись за телефоном: 0673535819 або 102.