• Головна
  • Новини
  • Вандал, який писав на стінах «Росія» та «Новоросія», виявився охоронцем храму УПЦ МП...

Вандал, який писав на стінах «Росія» та «Новоросія», виявився охоронцем храму УПЦ МП

11.04.2016, 10:50
Вандал, який писав на стінах «Росія» та «Новоросія», виявився охоронцем храму УПЦ МП - фото 1
Активісти ГО «Державна ініціатива Яроша» у Дніпропетровську 8 квітня рано вранці близько 05:00 виявили та затримали чоловіка, який фарбою з балончика писав на стіні слово «Росія» і вже намалював свастику, яка, на його думку, повинна була символізувати українську владу.

140.jpg-kkk.jpgАктивісти ГО «Державна ініціатива Яроша» у Дніпропетровську 8 квітня рано вранці близько 05:00 виявили та затримали чоловіка, який фарбою з балончика писав на стіні слово «Росія» і вже намалював свастику, яка, на його думку, повинна була символізувати українську владу, повідомляє Dnepr.info.

Як виявилося, останні два роки чоловік постійно ночами розписував місто, залишаючи написи «Росія», «Новоросія», «Русь» на зупинках громадського транспорту в центральній частині Дніпропетровська. Як він пояснив активістам - бо проти Євросоюзу.

На його ж рахунку і зіпсований зеленою фарбою бігборд із зображенням української льотчиці Надії Савченко, яка нині все ще перебуває в російському полоні.

А у вільний від вандалізму час, як виявилося, чоловік працює прибиральником і охоронцем в храмах Московського Патріархату в Новомосковську та Дніпропетровську.

Активісти доставили затриманого в Шевченківський райвідділ міліції як хулігана, взятого на місці злочину.