• Головна
  • Новини
  • Авдокату, який захищає інтереси УПЦ (МП), вилили на голову зеленку...

Авдокату, який захищає інтереси УПЦ (МП), вилили на голову зеленку

30.03.2016, 12:41
Авдокату, який захищає інтереси УПЦ (МП), вилили на голову зеленку - фото 1

Прикрий випадок трапився із Андрієм Захрчуком – адвокатом, який представляє інтереси Свято-Михайлівської громади УПЦ (МП) села Бутин Збаразького району, - 22 березня після чергового слухання у приміщенні Апеляційного суду Тернопільської області невідомий скоїв на нього напад.

v10037.jpg-fff.jpgПрикрий випадок трапився із Андрієм Захрчуком – адвокатом, який представляє інтереси Свято-Михайлівської громади УПЦ (МП) села Бутин Збаразького району, - 22 березня після чергового слухання у приміщенні Апеляційного суду Тернопільської області невідомий скоїв на нього напад.

Зловмисник із закритим балаклавою обличчям ззаду наблизився до юриста та вилив на голову зеленку. Через попадання антисептика в око Андрій Захрчук зазнав опіку, про що є відповідна довідка з медзакладу.

Внаслідок нападу відкрито кримінальне впровадження.

Сам юрист розповідає, що постійно зазнає принижень і образ від представників «Правого сектору», котрі приходять на засідання суду. Вони дозволяють собі штовхати його, навмисно топтатися по ногах та погрожують фізичною розправою. Тому цілком ймовірно, що нападник є членом згаданого радикального угрупування, повідомляє сайт Тернопільської єпархії УПЦ (МП).