• Головна
  • Новини
  • На Рівнещині судили злодія, який обікрав дві церкви та дитсадок...

На Рівнещині судили злодія, який обікрав дві церкви та дитсадок

28.03.2016, 11:50
На Рівнещині судили злодія, який обікрав дві церкви та дитсадок - фото 1
На Рівненщині на три роки позбавлення волі засудили злодія, який обікрав дві церкви та дитячий садок. Таке рішення прийняв Гощанський районний суд Рівненської області. Засуджений не вперше потрапив за грати.

15.jpg-yyy.jpgНа Рівненщині на три роки позбавлення волі засудили злодія, який обікрав дві церкви та дитячий садок. Таке рішення прийняв Гощанський районний суд Рівненської області. Засуджений не вперше потрапив за грати.

Як повідомляє агенція новин “Рівне Інформаційне”, злочини чоловік скоїв ще півтора роки тому, проте суд виніс вирок нещодавно. Спочатку вночі він розбив вікно та проник до будівлі храму Святої Богородиці УПЦ (МП). Звідти він виніс 3 890 гривень.

Через місяць він через двері приміщення паламарки проник до Свято-Михайлівської церкви, що в с.Бранів Корецького району, звідки викрав наперсний хрест вартістю 2 500 грн., напрестольний хрест вартістю 460 грн., дві церковні виносні металеві тарілочки вартістю 90 грн. за 1 шт. на суму 180 грн., кадило вартістю 1 300 грн., ємкість з маслом для мирування вартістю 1 000 грн., штопор, металеві пасатижі вартістю, всього за загальну суму 5 468 гривень.

За кілька днів злодій проник в приміщення дитячого садка “Берізка”, що у селі Черниця Корецького району. Звідти чоловік викрав колонки для домашнього кінотеатру, дитяче простирадло та канцелярські ножиці, всього на загальну суму1 090 гривень.

В суді зловмисник визнав свою вину повністю.