Злодії зламали вхідні двері та обікрали церкву

17.02.2016, 10:54
Злодії зламали вхідні двері та обікрали церкву - фото 1
На Київщині невідомі викрали гроші з храму. Вранці 15 лютого в Обухівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Креничі з приміщення церкви Святої Богородиці, з ящика для збору пожертвувань, викрали грошові кошти в сумі 1000 гривень.

64_main.jpg-yyy.jpgНа Київщині невідомі викрали гроші з храму. Вранці 15 лютого в Обухівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Креничі з приміщення церкви Святої Богородиці, з ящика для збору пожертвувань, викрали грошові кошти в сумі 1000 гривень.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці, оглянувши місце події, встановили, що зловмисники потрапили в приміщення храму, зламавши вхідні двері, повідомляє Сегодня.

Ймовірний час скоєння крадіжки: з 20:00 14 лютого до 8:00 наступного дня. Саме в цей час церква закривається для вірян.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за ч. 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Поліція встановлює всі обставини цієї події. Триває слідство.

Поліцейські звертаються до громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію (за номером "102"), яка стосується цієї крадіжки і може допомогти встановити особи злочинців.