• Головна
  • Проекти
  • В Криму намагалися підпалити мусульманський молитовний будинок...

В Криму намагалися підпалити мусульманський молитовний будинок

24.12.2015, 13:19
В Криму намагалися підпалити мусульманський молитовний будинок - фото 1
В анексованому Криму, в селі Желябовка Нижньогірського району вчинено підпал мусульманського молитовного будинку. Про це передає пресс-служба ЦРВ Духовного управління мусульман Криму та міста Севастополь.

В анексованому Криму, в селі Желябовка Нижньогірського району вчинено  підпал мусульманського молитовного будинку. Про це передає пресс-служба ЦРВ Духовного управління мусульман Криму та міста Севастополь.

Підпал_Крим.jpg

Повідомляється, що підпал виявив мусульманин з Судака, який заїхав в мечеть, щоб зробити ранковий намаз.

Чоловік побачив дим з мечеті.

"За попередньою версією, зловмисник проник в мечеть, зламавши вікно. У молитовній кімнаті зловмисник підпалив шафу з ісламською літературою та примірниками священної книги Коран. На щастя, вогонь не встиг поширитися на все приміщення, в результаті підпалу обгорів один кут кімнати, де знаходилася шафа з літературою і молитовні коврики", –  йдеться в повідомленні.

За інформацією голови мусульманських релігійних громад Нижньогірського району Рустема Темірова, це не перша спроба підпалу молитовного будинку в селі.

Нагадаємо, раніше вже повідомлялося, що на території анексованого Росією Криму почастішали випадки підпалу невідомими комерційних об'єктів, що належать кримським татарам. Так, у квітні невідомі спалили 7 комерційних об'єктів кримських татар. Про це повідомляє РБК-Україна.