• Головна
  • Новини
  • 20-річний молодик вранці обікрав церкву, в ввечері - лікарню...

20-річний молодик вранці обікрав церкву, в ввечері - лікарню

17.09.2015, 11:06
20-річний молодик вранці обікрав церкву, в ввечері - лікарню - фото 1
У пошуках грошей на горілку, молодий чоловік вранці обікрав церкву, а ввечері – лікарню. Зловмисника затримали під час скоєння останньої крадіжки разом з викраденим майном.

201-g.gifУ пошуках грошей на горілку, молодий чоловік вранці обікрав церкву, а ввечері – лікарню. Зловмисника затримали під час скоєння останньої крадіжки разом з викраденим майном повідомляють Новини Черкас.

До чергової частини Жашківського райвідділу міліції надійшла інформація про підозрілого молодого чоловіка, який ходить по приміщенню однієї з лікарень міста і заважає працювати лікарям. На місце події направили наряд міліції.

Отримавши опис підозрюваного, співробітники міліції знайшли його біля виходу з будівлі. Чоловік намагався винести з лікарні сумку з електрокардіографом. Зловмисника затримали і доставили у райвідділ міліції. Злодієм виявився 20-річний житель Жашкова, який рік тому переїхав до міста з Донбасу. У ході слідства було встановлено, що він вранці здійснив ще одну крадіжку в одній з церков міста. Він кулаком розбив вікно. Потрапивши всередину, викрав 2 пляшки «Кагору», 500 гривень і 3 срібних хрестики. Свої дії він пояснив пристрастю до оковитої. Викрадені речі планував продати і витратити на спиртні напої.