• Головна
  • Новини
  • Біженець з Донбасу підпалив хрест перед Дніпропетровською ОДА...

Біженець з Донбасу підпалив хрест перед Дніпропетровською ОДА

24.07.2014, 12:52
Біженець з Донбасу підпалив хрест перед Дніпропетровською ОДА - фото 1
У Дніпропетровську чоловік підпалив хрест на пр. Кірова, 1, який був встановлений на місці майбутнього монументу у пам'ять про Небесну Сотню.

23-53cf8e.-s.jpgУ Дніпропетровську чоловік підпалив хрест на пр. Кірова, 1, який був встановлений на місці майбутнього монументу у пам'ять про Небесну Сотню.

Про це пише газета "Лица" з посиланням на ВЗГ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Сигнал про акт вандалізму надійшов 23 липня в 9:00 працівникам Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління.

За скоєння злочину співробітники патрульної служби затримали безробітного, 38-річного жителя Донецької області. За словами затриманого, прогулюючись, він побачив монумент і вирішив його пошкодити.

За даним фактом слідчим відділом було внесено відомості в ЄРДР з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Відповідно до санкції вказаної статті,  зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п'яти років.