• Головна
  • Новини
  • У Донецьку сепаратисти увірвалися у храм та шукали того, хто дзвоном підтримав мітинг за мир...

У Донецьку сепаратисти увірвалися у храм та шукали того, хто дзвоном підтримав мітинг за мир

20.05.2014, 18:51
Група агресивно налаштованих активістів самопроголошеної Донецької республіки вимагали роз'яснень чому служителі Свято-Преображенського собору в центрі Донецька підтримали антисепаратистський Марш Миру церковним дзвоном.

Група агресивно налаштованих активістів самопроголошеної Донецької республіки вимагали роз'яснень чому служителі Свято-Преображенського собору в центрі Донецька підтримали антисепаратистський Марш Миру церковним дзвоном. Про це повідомляє УНН з посиланням на "ОстроВ".

Після того, як центральною вулицею почала рухатися автоколона, клаксонами висловлюючи свою незгоду з діями активістів ДНР, їх акцію підтримали у храмі - на дзвіниці вдарили у дзвони.

Почувши дзвін, від будівлі захопленої сепаратистами обласної державної адміністрації прибігла група агресивно налаштованих активістів "ДНР". Вони увірвалися до храму із криками: "Хто дозволив? Хто дав команду? Де священик?".

У прес-службі Донецької єпархії УПЦ (МП), інцидент вдалося вирішити мирним шляхом. "Батюшка не постраждав", - заспокоїли у прес-службі.

Нагадаємо, сьогодні в Донецьку і області з ініціативи організацій громадянського суспільства проходить попереджувальний протест -мітинг проти дестабілізації ситуації на Донбасі, проти насильства і хаосу, бандитизму і мародерства. Підприємства регіону вийшли на попереджувальний страйк, а автомобілісти підтримали акцію звуком включених клаксонів.