• Головна
  • Новини
  • У Донецьку невідомі обстріляли машину організаторів міжконфесійної молитви за мир в Україні...

У Донецьку невідомі обстріляли машину організаторів міжконфесійної молитви за мир в Україні

27.03.2014, 10:37
Інцидент стався в районі моста через Кальміус . У салоні знаходилася подружня пара. Вони поверталися з міжконфесійної молитви за Україну.

Інцидент стався в районі моста через Кальміус . У салоні знаходилася подружня пара. Вони поверталися з міжконфесійної молитви за Україну, повідомив 26 березня інформаціний портал UNION.ua.

У машині розбите бокове скло та пошкоджено двері. Ігор Гуляєв, власник  авто, розповідає, що в той день вони з дружиною затрималися. Збирали намет: «Сідали в машину, я не бачив нічого, почув по корпусу пару цок . Дружина каже , що стріляють. Побачили, що хлопчаки в балаклавах».

Єгор Іванов, очевидець , повідомив: «Почув постріли, подивився: троє осіб невідомих стріляли по машині, в бік машини. Вони були в масці».

Як запевняє організатор зустрічі віруючих, незважаючи на інцидент вони продовжують молитися за мир в Україні. Додає  раніше на їх адресу звучали словесні погрози.

Сергій Косяк, організатор молитви за мир в Україні, з цього приводу сказав : «Я думаю , що вони просто дочекалися того моменту , коли цих двоє залишилися останніми. У нашу сторону цеглини летіли і яйця летіли , і пообіцяли підпалити намет. Тому , я думаю , просто агресивно налаштовані люди , які заражені цією ненавистю , вирішили реалізувати почуття так би мовити патріотизму».

До міліції подружжя не зверталося. На ремонт машини витратили власні гроші.