• Головна
  • Новини
  • На Закарпатті невідомі у масках і з пістолетом пограбували настоятеля монастиря...

На Закарпатті невідомі у масках і з пістолетом пограбували настоятеля монастиря

17.03.2014, 13:11
На Закарпатті невідомі у масках і з пістолетом пограбували настоятеля монастиря - фото 1
Серед ночі минулої суботи в чергову частину Тячівського РВ УМВС надійшло телефонне повідомлення від мешканця села Бедевля Тячівського району, настоятеля тамтешнього чоловічого монастиря.

1670c43b58_s.jpgСеред ночі минулої суботи в чергову частину Тячівського РВ УМВС надійшло телефонне повідомлення від мешканця села Бедевля Тячівського району, настоятеля тамтешнього чоловічого монастиря.

Заявник повідомив про те, що близько першої години ночі в його будинок шляхом пошкодження вікна на підвальному приміщенні проникли четверо невідомих осіб чоловічої статі. Бандити мали на головах маски із прорізами для очей. Увійшли до спальні, побили господаря гумовою палицею та, погрожуючи пістолетом, відібрали грошові кошти в сумі 60 тисяч гривень та 1000 доларів. Після цього зв’язали потерпілому руки, ноги, заліпили очі скотчем і покинули будинок.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група. Як інформує Закарпаття онлай, заяву занесли у Єдиний реєстр досудових рослідувань, попередня правова кваліфікація цього кримінального правопорушення - ч.3 ст.187 Кримінального кодексуУкраїни (розбій, поєднаний з проникненням у житло).

Нападників розшукують.

Їхні прикмети: зріст 170-180 см., середньої тілобудови. Двоє були одягнені в куртки темного кольору та штани, один в спортивні штани та кросівки біло-сірого кольору. На руках мали рукавиці, на обличчі - плетені маски чорного кольору з прорізами для очей.