• Головна
  • Новини
  • Церковного злодія упіймали завдяки запису камери відеоспостереження...

Церковного злодія упіймали завдяки запису камери відеоспостереження

15.01.2014, 11:44
Церковного злодія упіймали завдяки запису камери відеоспостереження - фото 1
Закарпатські правоохоронці упіймали зловмисника, якого підозрюють у крадіжці цінностей із Святомиколаївського чоловічого монастиря УПЦ (МП), що у с.Іза-Карпутлаш Хустського району.

kp;og-9.jpgЗакарпатські правоохоронці упіймали зловмисника, якого підозрюють у крадіжці цінностей із Святомиколаївського чоловічого монастиря УПЦ (МП), що у с.Іза-Карпутлаш Хустського району.

Ним виявився 23-річний місцевий мешканець Віктор. Перебуваючи у монастирському храмі, він зняв з ікони Божої Матері золоті вироби - дари вірян за вислухані молитви.

Як повідомляє сайт Закарпаття онлайн, першим пропажу виявив настоятель монастиря.

Правоохоронці, які приїхали на місце події, переглянули записи з камери відеоспостереження, встановлені у церкві. У крадіжці вони одразу запідозрили молодого чоловіка. Згодом вони встановили його особу. Як з’ясувалося, чоловік у листопаді минулого року звільнився з місць позбавлення волі, де перебував за крадіжки 2 роки і 1 місяць.

У міськвідділі міліції молодик зізнався у скоєному. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка).