За збройний напад на церкву чоловіка посадили на 8 років

30.10.2013, 11:50
За збройний напад на церкву чоловіка посадили на 8 років - фото 1
Неодноразово ув’язнюваного чоловіка , який вчинив збройний напад на церкву в Джанкойському районі, засудили до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

jdklll.jpgНеодноразово ув’язнюваного чоловіка, який вчинив збройний напад на церкву в Джанкойському районі, засудили до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це пише сайт «Крим.Коментарі».

Підсудний народився у смт. Радянське, не мав постійного місця роботи та проживання, за плечима - 6 судимостей.

У ході слідства встановлено, що в ніч з 12 на 13 квітня 2012 роки він пограбував церкву в смт. Азовське Джанкойського району. Погрожуючи ножем жінці-сторожу, злочинець викрав пожертви парафіян, 5 пляшок церковного Кагору, 3 пачки чаю, упаковку сірників і навіть прихопив окуляри літньої парафіянки.

Помітивши, що сторож намагається подзвонити в міліцію і настоятелю церкви, розбійник відібрав у неї мобільний телефон і теплу куртку. Церкву злочинець покинув тільки вранці 13 квітня, залишивши сторожа у передінсультному стані. Лікар «швидкої допомоги» констатував у жінки, що опинилася заручницею злочинця, високий артеріальний тиск - 210 на 180.

З'ясувалося також, що до розбою в церкві, в січні, обвинувачений скоїв крадіжку в приватному будинку, а через три місяці повторив скоєне у цьому ж будинку. Господиня спробувала перешкодити грабіжнику, але той побив її. У підсумку у постраждалої - закрита черепно-мозкова травма, частковий відрив лівої вушної раковини, безліч синців і ран по всьому тілу.

Беручи до уваги усі злодіяння, Джанкойський міськрайонний суд визнав підсудного винним у скоєнні кримінальних злочинів за ч.3 ст.185, ч.3 ст.186, ч.3 ст. 187 КК України.