• Головна
  • Новини
  • Українцям, яких підозрюють у причетності до вибухів біля мечетей у Англії, продовжили арешт...

Українцям, яких підозрюють у причетності до вибухів біля мечетей у Англії, продовжили арешт

21.07.2013, 12:22
Арешт двох українців, затриманих у Великобританії за підозрою в причетності до вибухів біля мечетей, продовжено до 7 днів.

Арешт двох українців, затриманих у Великобританії за підозрою в причетності до вибухів біля мечетей, продовжено до 7 днів.

Як повідомляється на офіційному сайті поліції Вест-Мідленда, таке рішення прийняв у суботу зранку Вестмінстерський мировий суд.

У повідомленні зазначається, що додатковий час було надано для того, щоб правоохоронці могли допитати українців.

Раніше видання The Independent повідомило, що поліція Великобританії допитала українців - 25 і 22 років, стажистів компанії Delcam, затриманих за підозрою в причетності до скоєння вибухів 21 червня біля мечетей у Великобританії.

Окрім того, як інформує Українська правда, один з двох затриманих у Великобританії 25-річний українець підозрюється в причетності до вбивства 75-річного мусульманина Мохаммеда Салема в Бірмінгемі.

"Вбивство Мохаммеда Салема тепер є частиною Вест-Мідлендского антитерористичного розслідування", - заявив помічник начальника поліції Маркус Біль, який веде розслідування.

Моххамед Салем 29 квітня отримав ножове поранення в спину після виходу з Зеленої мечеті в Бірмінгемі, внаслідок чого помер.