• Головна
  • Новини
  • Двох українських студентів арештовано за підозрою в організації вибухів у мечетях Англії...

Двох українських студентів арештовано за підозрою в організації вибухів у мечетях Англії

19.07.2013, 15:30
Двох українських студентів арештовано за підозрою в організації вибухів у мечетях Англії - фото 1
Як повідомляє Reuters, підозрювані були затримані в околицях Бірмінгема. Одному - 25 років, другому - 22.

Англія.jpgБританська поліція заарештувала двох підозрюваних в організації вибухів у мечетях в центральній Англії. За неофіційною інформацією, обидва є студентами з України.

Як повідомляє Reuters, підозрювані були затримані в околицях Бірмінгема.

За даними британської преси, затримані виявилися студентами-інженерами у віці 22 і 25 років. Birmingham Mail пише, що вони приїхали до Англії на літо на стажування в компанію з виробництва програмного забезпечення Delcam.

Як повідомили представники поліції, ймовірні терористи були затримані через добу після того, як були опубліковані кадри зйомки камер стеження із зображеними на них підозрюваними.

Нагадаємо, тиждень тому в місті Тіптон стався вибух у місцевій мечеті. Бомба вибухнула незадовго до п'ятничної молитви. В результаті теракту ніхто не постраждав. Інший вибух прогримів у місті Волсолл 21 червня. Тоді теж обійшлося без жертв.

"Міністерство закордонних справ України перевіряє інформацію про нібито причетність вихідців з України до вибуху біля мечетей у Великобританії", - повідомив журналістам директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс. Про це інформує Корреспондент.net