• Головна
  • Новини
  • Людина-легенда Нік Вуйчич виступить у Києві з програмою «З Богом все можливо!»...

Людина-легенда Нік Вуйчич виступить у Києві з програмою «З Богом все можливо!»

22.09.2016, 10:49
Людина-легенда Нік Вуйчич виступить у Києві з програмою «З Богом все можливо!» - фото 1

Знаменитий протестантський проповідник і професійний мотиваційний оратор Нік Вуйчич, народжений з синдромом тетраамеліі - рідкісним спадковим захворюванням, що призводить до відсутності кінцівок, виступить з посланням З Богом все можливо!» у Києві, в Палаці спорту 25 вересня, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com.

m60dc2_263.jpgЗнаменитий протестантський проповідник і професійний мотиваційний оратор Нік Вуйчич, народжений з синдромом тетраамеліі - рідкісним спадковим захворюванням, що призводить до відсутності кінцівок, виступить з посланням З Богом все можливо!» у Києві, в Палаці спорту 25 вересня, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com.

В рамках візиту: прес-конференція, пряма трансляція події, зустріч з вищим керівництвом країни, виступ в Палаці Спорту.

"Україні випав шанс знову зустрітися з надзвичайною людиною, для якого, мабуть, немає обмеження ні в чому. 25 вересня Нік Вуйчич відвідає Україну з соціальною програмою «З Богом можливо все!». Його виступ відбудеться в Палаці Спорту з 18:30 до 21.00 ", - йдеться в прес-релізі.

«На цей раз я поділюся з вами повною історією життя, в якій я розповім про мою віру, і як я став успішним», - сказав Нік в своєму офіційному відеозверненні до українців.

Організатори приїзду - комунікаційне агентство "Ключові стратегії" впевнені: «Візит Ніка в Україну підбадьорить людей, які розчаровані, соціально незахищені і мають якісь обмеження. Квитки дуже доступні завдяки нашому головному партнеру ЖК «Петровський квартал» - всього 50 гривень, щоб кожен бажаючий зміг на власні очі побачити людину-легенду».

Крім цього, організатори виділяють більше двох тисяч пільгових квитків для людей з обмеженими фізичними можливостями, дітей-сиріт і ветеранів АТО. Виступ Ніка Вуйчича транслюватиметься онлайн і на телеканалі «Надія».

У рамках приїзду Ніка Вуйчича також відбудеться прес-конференція для журналістів (готель «Прем'єр Палас», 25 вересня з 12:00 до 13:00), зустріч з керівництвом України, а також бізнес-ланч з політиками і бізнесменами.

Довідка про Ніка Вуйчича:

Нік Вуйчич з'явився на світ без кінцівок, але це не стало для нього перешкодою. Він спритно орудує клавіатурою комп'ютера, грає в футбол, плаває, займається серфінгом, стрибає з парашутом. Всі вважають його унікальною і сильною особистістю, своїм прикладом мужності він надихає людей по всьому світу. За його сторінкою в Facebook стежать понад 8 мільйонів чоловік. Коли в 2012 році Нік одружився, весь світ обговорював цю подію, а народження здорових дітей остаточно в шокувало громадськість. Нік Вуйчич подолав депресію і думки про суїцид, тепер він виступає з трибуни парламентів з серйозним посланням, зустрічається з людьми з інвалідністю, школярами, студентами, міністрами, президентами. При цьому Нік любить жартувати, залишається простою і відкритою людиною, яка повірила, що все можливо, якщо вірити.

Нік Вуйчич керує некомерційною організацією "Життя без кінцівок", створеної для допомоги інвалідам; близько 250 разів на рік виступає зі сцени, написав кілька книг, які миттєво стали бестселерами: "Життя без кордонів", "Нестримний", "Будь сильним", "Безмежність" та ін .; знімається в кіно, стає героєм відомих ток-шоу, виховує двох синів. Нік мільйонер і відомий оратор. Він упевнений, що він той, хто він є, тільки завдяки вірі в Бога.