• Головна
  • Новини
  • Патріарх Філарет шукає гроші на броньовані автомобілі для українських воїнів...

Патріарх Філарет шукає гроші на броньовані автомобілі для українських воїнів

15.08.2014, 18:00
Патріарх Філарет шукає гроші на броньовані автомобілі для українських воїнів - фото 1
Патріарх УПЦ КП Філарет звернувся до українських підприємців з проханням допомогти придбати броньовані автомобілі бійцям, які воюють на Донбасі.

9e1609c7142-f.jpgПатріарх УПЦ КП Філарет звернувся до українських підприємців з проханням допомогти придбати броньовані автомобілі бійцям, які воюють на Донбасі.

Про це повідомляє офіційний сайт Київського Патріархату.

«Бійці батальйону «Донбас», які разом з іншими патріотами захищають Україну від кремлівської агресії, звернулися до мене з проханням сприяти у придбанні для потреб батальйону трьох броньованих інкасаторських автомобілів для переобладнання їх на транспортери поранених переднього краю, та двох реанімаційних автомобілів для здійснення в них невідкладних операцій пораненим», - йдеться з зверненні.

«Сьогодні у батальйону «Донбас» відсутня можливість надання першої медичної допомоги пораненим на полі бою через неможливість їхнього вивезення із зони обстрілу та транспортування до «Зеленої зони», а також через відсутність спеціально обладнаних реанімобілів у «Зеленій зоні» для надання невідкладної медичної допомоги та негайного проведення екстрених операцій.

Прошу всіх небайдужих відгукнутися на цю потребу, врятувати життя пораненим героям!», - закликав Патріарх УПЦ КП.