• Головна
  • Новини
  • 14 вересня сотні дітей одноголосно скажуть: «Я люблю тебе, тату!»...

14 вересня сотні дітей одноголосно скажуть: «Я люблю тебе, тату!»

13.09.2013, 16:56
14 вересня сотні дітей одноголосно скажуть: «Я люблю тебе, тату!» - фото 1
Саме таким чином цієї суботи о 12:00 у Маріїнському парку розпочнеться святкування Всенародного Дня Батька.

День_батька.jpgСаме таким чином цієї суботи о 12:00 у Маріїнському парку розпочнеться святкування Всенародного Дня Батька. Сотні українських сімей зберуться з метою вшанування чоловіків як відповідальних, турботливих та люблячих батьків. На гостей заходу чекає яскрава концертна програма, веселі конкурси та змагання, силове екстрим-шоу та інші розваги.

Родзинкою свята стане салют із кількасот повітряних кульок, які присутня дітвора запустить у небо на знак щирої любові до своїх татусів.

Ініціатива проведення Всенародного Дня Батька, який цього року відбудеться вже вп’яте, належить громадській організації«Міжнародний Центр Батьківства».Її поява - це своєрідний відгук на проблему безвідповідального батьківства, зокрема, відсутності батька в сім'ї, яка, у свою чергу, породжує сирітство та багато інших негараздів у житті дітей та сімей. Тож, за допомогою цієї ініціативи, організатори прагнуть не лише привернути увагу суспільства до цих питань, але й зробити особливий акцентна самоусвідомленні українцями своїх одвічних духовних таісторичних цінностей, серед яких і щаслива родина,  і відповідальне батьківство, і радісне дитинство, зміцнені вірою, надією та любов’ю.

Захід відбудеться за підтримки Київської Міської Державної Адміністрації, Всеукраїнського громадського комітету з підтримки сім’ї та відповідального батьківства. Партнери – благодійна організація «Асоціація милосердя «Еммануїл» та всеукраїнський рух «Альянс «Україна без сиріт».

Організатори запрошують долучитись до святкування Всенародного Дня Батька, яке відбудеться в суботу, 14 вересня у Маріїнському парку. Початок о 12:00.

За додатковою інформацією звертайтесьза номером (093) 494-04-03, Світлана Харченко, [email protected].

Довідка:

День батька в Україні відзначають у третю неділю вересня. З пропозицією введення цього дня в Україні виступили представники МГО «Міжнародний Центр Батьківства», започаткувавши у жовтні 2006 р. громадську ініціативу «День Батька». В рамках цієї ініціативи під листом до Президента України з пропозицією ввести День Батька на державному рівні було зібрано 10 000 підписів від громадян. У 2008 році МУСМС у співпраці з громадськістю підготувало проект указу Президента України «Про день батька», що було схвалено Гуманітарним урядовим комітетом при Кабінеті Міністрів України. У вересні 2009 року Всеукраїнський громадський комітет з підтримки сім’ї та відповідального батьківства оголосив третю неділю вересня Всенародним Днем Батька в Україні.