У Луцьку започатковано Богослужіння із сурдоперекладом

02.10.2012, 09:46
У Луцьку започатковано Богослужіння із сурдоперекладом - фото 1
Богослужіння із сурдоперекладом із нагоди Всесвітнього дня людей із вадами слуху пройшло в Луцьку – у храмі Всіх святих землі Волинської.

dsc_0032_e05f1.jpgБогослужіння із сурдоперекладом із нагоди Всесвітнього дня людей із вадами слуху пройшло в Луцьку – у храмі Всіх святих землі Волинської.

Про це IA ZIK повідомили у прес-службі Волинської єпархії УПЦ (МП).

Із благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта (Солодухи), Божественну Літургію очолив голова інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоєрей Валентин Марчук, а зміст Богослужіння для вірних із вадами слуху переказувала сурдоперкладач Наталія Сидорук. Власне, і саме Богослужіння було приурочене до відзначення Всесвітнього дня людей із вадами слуху, а також і до престольного вже для прихожан храму Всіх святих землі Волинської свята – Дня святих великомучениці Віри, Надії, Любові, та їх матері Софії. Після Літургії відбувся хресний хід навколо храму.

Незабаром на території, на якій розташований храм Всіх святих землі Волинської, розпочнеться будівництво храму на честь святих великомучениць Віри, Надії і Любові та їх матері Софії.