• Головна
  • Новини
  • Священик назвав сина Ісус Христос: з таким ім'ям не побешкетуєш...

Священик назвав сина Ісус Христос: з таким ім'ям не побешкетуєш

27.01.2012, 09:43
Священик назвав сина Ісус Христос: з таким ім'ям не побешкетуєш - фото 1
Хлопчик з іменем Ісус Христос живе у Житомирі. Попри незвичне ім'я, третьокласника приваблюють цілком земні захоплення – мультики та футбол. Та понад усе він любить Святвечір.

Ісус.jpgХлопчик з іменем Ісус Христос живе у Житомирі. Попри незвичне ім'я, третьокласника приваблюють цілком земні захоплення – мультики та футбол. Та понад усе він любить Святвечір. 

До свята хлопчик готується ретельно. Ще з четвертої ранку дев'ятирічний Ісус поринає у передріздвяні турботи: допомагає батькам, перевіряє, чи готові 12 страв до Святвечора, повторює колядки і молитви. Каже, всю ніч не міг заснути – чекав на свято.

Ісус Христос Радзюк, – таке ім’я синові дав батько – колишній православний священик. Чоловік пригадує: коли прийшов записувати дитину, працівниці РАГСу подивилися на нього, як на дивака. Навіть відмовляти почали, але він наполіг і про свій вибір не шкодував жодного разу, інформує 5.ua.

Володимир Радзюк, батько, говорить: "Знайомляться, питають «Як тебе звуть?». «Ісус Христос», – зразу мертва сцена, як у Гоголя. І всі вже не на нього дивляться, а дивляться на мене. І питають: «Шутка?»"

З таким ім’ям не побешкетуєш, каже хлопчина. До школи він не ходить – здобуває освіту вдома. Каже, що вчитися йому подобається, понад усе вподобав математику, добре малює. А у майбутньому збирається продовжити батьківську справу.

Ісус Христос Радзюк: "Виросту - то хочу стати священиком. Щоб молитися і людям допомагати". 

Батько намірами сина тішиться. Він навчає Ісуса Біблії, часто бере з собою на церковні служби. Та у хлопчини і цілком дитячі бажання. Різдво він любить за святкову атмосферу та солодощі, які він отримує в обмін на колядки.