• Головна
  • Новини
  • Відомий британський адвокат взяв участь в зустрічі Асоціації християн-юристів України...

Відомий британський адвокат взяв участь в зустрічі Асоціації християн-юристів України

24.01.2012, 12:52
Відомий британський адвокат взяв участь в зустрічі Асоціації християн-юристів України - фото 1

21 січня 2012 року в тренінговому центрі «Перехрестя» відбулась перша зустріч Київського осередку юристів-християн України у новому році. Під час зустрічі учасники мали можливість послухати Марка Малінса - відомого британського адвоката, що спеціалізується на міграційному та кримінальному праві.

Марк Малінс відвідав зустріч християн-юристів України21 січня 2012 року в тренінговому центрі «Перехрестя» відбулась перша зустріч Київського осередку юристів-християн України у новому році.  Під час зустрічі учасники мали можливість послухати Марка Малінса - відомого британського адвоката, що спеціалізується на міграційному та кримінальному праві.

Основним напрямком роботи Марка є захист прав християн. У зв'язку з цим він багато подорожує та спілкується з адвокатами багатьох країн, зокрема, Нової Зеландії, Уганди, Австрії та ін. Крім своєї адвокатської кар’єри Марк довгий час очолював Лондонський осередок юристів-християн Британії.

Зважаючи на те, що Асоціація юристів-християн України - це перед усім люди, які сповідують християнські цінності, містер Малінс наголошував на важливості духовного розвитку професіонала, а зокрема правника. Дуже часто в щоденному житті людини трапляються моменти, які бентежать сумління та змушують йти на компроміс. Саме в таких моментах, говорить Марк, ми повинні як ніколи триматись своїх переконань та цінностей як християни, особливо це стосується спеціалістів правничої галузі.

Звернення містера Малінса дало можливість впевнитись, що бути висококваліфікованим спеціалістом та християнином можливо, і він є прикладом цього, повідомляє сайт Асоціації християн-юристів України.

Крім виступу головного спікера зустрічі, всім членам Асоціації, а також гостям, був запропонований план діяльності Київського осередку Асоціації на новий, 2012 рік.  Наступна зустріч юристів-християн Києва дасть можливість поспілкуватись вже з українським професіоналом, юристом, депутатом трьох скликань та Героєм України – Левком Лук’яненком.

«Ми дуже часто забуваємо про найважливішу мету правничої діяльності – справедливість. І саме можливість побудувати суспільство на справедливих засадах дає Біблія, яка несе в світ християнські цінності. В цьому зміст та важливість діяльності Асоціації», – підкреслює Сергій Гула, голова Київського осередку християн-юристів України.