В Україні вперше проведуть "Тиждень подружжя"

18.03.2011, 15:59
В Україні вперше проведуть "Тиждень подружжя" - фото 1
15-22 травня 2011 року в Україні вперше відбудеться щорічний Тиждень Подружжя. Це міжнародний рух, створений з метою поширення авторитету сім’ї в суспільстві та утвердження цінності родини та шлюбу як найбільш значимого суспільного інституту.

тиждень_подружжя.jpg15-22 травня 2011 року в Україні вперше відбудеться щорічний Тиждень Подружжя. Це міжнародний рух, створений з метою поширення авторитету сім’ї в суспільстві та утвердження цінності родини та шлюбу як найбільш значимого суспільного інституту.

Як розповіла РІСУ комунікаційний директор Тижня Подружжя в Україні Олена Шабуніна, ініціатором акції виступили громадська організація «Сімейний клуб» та благодійний фонд «Молодь з місією» в Україні.

За словами організаторів, метою проведення ТП – кожного року протягом одного тижня зробити подружжя та шлюб головними темами в країні, об’єднавши для цього зусилля громадських організацій, державних та недержавних інституцій, медіа та журналістів, християнських церков, бізнесу та всіх небайдужих людей.

За статистикою, оприлюдненою організаторами, в Україні у 2010 році кожен другий шлюб закінчувався розлученням. Протягом останніх 13-ти років відсоток розлучень в нашій країні становить 55,8%

«Подружжя та сім’я за даними численних соціологічних досліджень є універсальною цінністю у всіх регіонах України. Саме тому зусилля державних і громадських інститутів, преси, церков, бізнесу і всіх небайдужих людей повинні об'єднається з метою відновлення і поширення цінності сім'ї та шлюбу в Україні», - йдеться у прес-релізі організації.

Організатори запрошують усі громадські організації, медіа, бізнес, помісні християнські церкви всіх конфесій та деномінацій, духовних лідерів та наставників та всіх небайдужих людей підтримати просімейний рух та долучитись до щорічного Тижня Подружжя в Україні 15-22 травня 2011 року.

Більше про те, як долучитись до проведення заходів, можна дізнатися на офіційному сайті Тижня Подружжя в Україні.