• Головна
  • Новини
  • Релігійні лідери Росії здатні лише благословляти окупацію Криму та війну в Україні, - Ісмагілов про масові вбивства у Алеппо...

Релігійні лідери Росії здатні лише благословляти окупацію Криму та війну в Україні, - Ісмагілов про масові вбивства у Алеппо

07.11.2016, 15:15
Релігійні лідери Росії здатні лише благословляти окупацію Криму та війну в Україні, - Ісмагілов про масові вбивства у Алеппо - фото 1
Муфтій духовного управління мусульман «Умма» Саїд Ісмагілов висловив здивування, що ніхто з російських релігійних лідерів Росії досі не засудив масових вбивств у Алеппо.

40_main_ukr.jpg-kkkk.jpgМуфтій духовного управління мусульман «Умма» Саїд Ісмагілов висловив здивування, що ніхто з російських релігійних лідерів Росії досі не  засудив масових вбивств у Алеппо.

Про це він написав у себе на Фейсбук.

«Сьогодні російські військові скинули на Алеппо нову порцію бомб. Загинули жінки та діти.

Цікаво, ми колись почуємо від російських релігійних лідерів слова засудження бомбардувань цивільного населення, заклики припинення массових вбивств? Вони хоч на щось здатні, окрім благословень на окупацію Криму, та війни проти України в Донбасі?», - запитує Муфтій.

«Може я щось пропустив, і вже хтось з відомих релігійних лідерів Росії засудив це? Невже там немає навіть "голосу, волаючого у пустелі"?»

Як відомо, 6 листопада Авіація Росії застосувала проти сирійської опозиції парашутні бомби. Жертвами авіаударів стали 11 осіб, зокрема жінки й діти, ще 25 людей отримали поранення.