• Головна
  • Новини
  • У Донецьку терористи захопили храм "Церкви Христа Спасителя"...

У Донецьку терористи захопили храм "Церкви Христа Спасителя"

13.11.2014, 11:13
У Донецьку терористи захопили храм "Церкви Христа Спасителя" - фото 1
У Донецьку 12 листопада озброєні люди захопили протестантський храм «Церкви Христа Спасителя» та відібрали автомобіль у одного із служителів – батька 10 дітей.

1040.gif-a.gifУ Донецьку 12 листопада озброєні люди захопили протестантський храм «Церкви Христа Спасителя» та відібрали автомобіль у одного із служителів – батька 10 дітей.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Сергій Косяк – пастор, який свого час побував у полоні терористів, організатор молитовного марафону за мир в Україні.

«У озброєних бойовиків і їхніх начальників, що виганяли людей з церкви, немає в серці ні Бога, ні честі, ні совісті. І ця вся війна вже не проти України, а проти Церкви Ісуса Христа і проти Самого Бога», - вважає він.

Пастор зазначає, що раніше він вів статистику «скільки «браві борці» за ДНР віджали церковних будівель, заарештовували і били служителів». Потім він збився з рахунку, бо захоплень стало дуже багато і «щотижневий арешт або віджим церковної будівлі став сприймати як частину «благородної» стратегії ДНР в боротьбі за «світле» майбутнє».

«Але сьогоднішній факт обурив мене, напевно найсильніше. Пишу всім, хто ще сидить у рожевих окулярах, особливо «братам і сестрам» з Росії, які підтримують політику Кремля, і вважають, що у нас в Україні «АпАлченци ДНР», благородні борці за незалежність. Так от, все це ДНР, ЛНР та інші бутафорні НРи, є не чим іншим як маріонетковим інструментом в руках безбожних ляльководів, натхненних самим пеклом. І в їх філософії «Русского мира» протестантські Церкви та інші не «православні», є ідеологічними ворогами, сектантами, уніатами та розкольниками, що посягають на «святу» Русь», - пише Сергій Косяк.

«Бог все бачить, вперше за весь час я хочу, щоби Бог, фізично очистив землю України від вочеловіченого зла», - наголошує протестантський пастор.