• Головна
  • Новини
  • Терористи у Донецьку обстріляли церкву великомученика Пантелеймона, - АТЦ...

Терористи у Донецьку обстріляли церкву великомученика Пантелеймона, - АТЦ

15.08.2014, 09:57
Речник антитерористичного центру Леонід Матюхін повідомив, що терористи у Донецьку обстріляли церкву великомученика Пантелеймона.

Речник антитерористичного центру Леонід Матюхін повідомив, що терористи у Донецьку обстріляли церкву великомученика Пантелеймона.

Про це він повідомив телефоном у ефірі Еспресо.TV.

"5 хвилин тому ми розмовляли з отцем Романом Смільовим з Донецька. Він сказав, що терористи обстріляли церкву великомученика Пантелеймона у Донецьку в районі Гладківки з артилерійського озброєння", - сказав він.

Отець Роман, телефоном повідомив, що сьогодні тривалий час цей густонаселений район щільно обстрілювався артилерією та установками БМ 21 «Град». Налякані люди полишили свої домівки та почали шукати прихистку за стінами святині. На даний момент там знаходиться велика кількість літніх людей, жінок та дітей.

«Ми в молитві просимо Божого захисту та припинення обстрілу», - зазначив о. Роман.

За словами священика, люди, які знайшли прихисток у храмі Святого Великомученика Пантелеймона, мають невеликий запас їжі та води. Але всі вони розмістилися дуже щільно на порівняно невеликій території. Отже будь-яке потрапляння туди снаряду випущеного терористами неминуче призведе до численних жертв та каліцтв. Тим більше, що неподалік храму вибухами вже знищено кілька жилих будинків.