• Головна
  • Новини
  • На Вінничині за Тигіпка агітує регіональний пастор «Посольства Божого»...

На Вінничині за Тигіпка агітує регіональний пастор «Посольства Божого»

23.05.2014, 12:32
На Вінничині за Тигіпка агітує регіональний пастор «Посольства Божого» - фото 1
Довіреною особою кандидата на пост Президента України Сергія Тігіпка на Вінниччині став став регіональний пастор церкви «Посольства Божого» Дмитро Костирко.

5eefa26-a.jpgДовіреною особою кандидата на пост Президента України Сергія Тігіпка на Вінниччині став регіональний пастор церкви «Посольства Божого» Дмитро Костирко. Нині він, як інформує сайт ВінницяОК, влаштовує свята для дітей та батьків у дворах вінницьких багатоповерхівок. Ці заходи так і називаються – «Свято в кожен двір».

«Я, як Довірена особа кандидата в Президенти України Сергія Тігіпка, організував для дітей та їх батьків акцію «Свято в кожен двір». Ляльковий спектакль і розважальна програма для дітей принесли море радості для дітей і дорослих. Я радий, що нам вдалося в такий непростий час подарувати свято жителям нашого міста. Друзі, мир понад усе!», – пише на своїй сторінці у Facebook Дмитро Костирко.

Нагадаємо, в одній зі своїх телепередач лідер церкви «Посольство Боже» Сандей Аделаджа представляв Дмитра Костирка як регіонального пастора цієї церкви у Вінницькій області.