• Головна
  • Новини
  • Віруючі Донеччини визначаться, яким має бути політик в умовах нової України...

Віруючі Донеччини визначаться, яким має бути політик в умовах нової України

15.04.2014, 10:52
Віруючі Донеччини визначаться, яким має бути політик в умовах нової України - фото 1
Опитування проводить Рада Церков і релігійних організацій Донецької області.

unnamed.jpgРада Церков і релігійних організацій Донецької області розпочинає проведення соціологічного опитування: VOX PÓPULI - VOX DÉI ( ГОЛОС НАРОДУ - ГОЛОС БОЖИЙ). ЯКИМ ВИ БАЧИТЕ УКРАЇНСЬКОГО ПОЛІТИКА НОВОЇ ГЕНЕРАЦІЇ : МОРАЛЬНІ РИСИ ЙОГО ( ЇЇ) ХАРАКТЕРУ.

Опитування буде проведене серед віруючих людей – членів релігійних організацій, що діють на території Донецької області. Мета опитування – зібрати інформацію про те, яким бачать прості віруючі люди українського політика в умовах нової України з 2014 року, і ознайомити з цією інформацією представників українського політичного Олімпу.

Респондентам буде запропоновано сформулювати свою думку за двома пунктами опитування:

1.т«Український політик в новій Україні з 2014 року обов'язково повинен бути .... ». Тут респондентів просять вказати, які, на їх думку, моральні риси характеру в обов'язковому порядку повинні бути притаманні українському політику .

2. «Український політик в новій Україні з 2014 року категорично не може бути ...». Тут респондентів просять вказати, яким, на їхню думку, український політик бути не може і які моральні риси характеру не можуть бути притаманні українському політику .

По закінченні проведення опитування, отримані дані будуть узагальнені та сформульовані у вигляді « Морального кодексу українського політика XXI століття». Цей Кодекс буде вручений від імені віруючих громадян України, які проживають у Донецькій області, всім кандидатам у Президенти, народним депутатам України, членам Кабінету Міністрів, лідерам політичних партій і представникам українського політикуму з побажанням керуватися Голосом Народу у своїй діяльності на благо українського народу.