• Головна
  • Новини
  • Протестантського єпископа обурили фальсифікації на виборах до парламенту...

Протестантського єпископа обурили фальсифікації на виборах до парламенту

09.11.2012, 14:28
Протестантського єпископа обурили фальсифікації на виборах до парламенту - фото 1
Протестантський єпископ Християнської Євангельської Церкви Сергій Балюк висловив свою позицію з приводу минулих парламентських виборів.

baluk__main.jpgПротестантський єпископ Християнської Євангельської Церкви Сергій Балюк висловив свою позицію з приводу минулих парламентських виборів.

Зокрема, єпископ вказав, що сам Бог дав людині право вибору, Він не створив її маріонеткою, тому той, хто спотворює вибір народу, той намагається спотворити волю Божу для цього народу.

«З жалем спостерігаємо порушення, що відбулися на дільницях - вкидання бюлетенів у скриньку, які не потрапляли в поле зору відеокамер, каруселі, підкуп виборців і членів комісій. І ще прикріше бачити грубі нахабні фальсифікації на ОВК, беззаконні рішення суддів, неправомірні дії правоохоронних органів при встановленні результатів голосування», - цитує єпископа Балюка сайт Новини Християнського Світу.

Як стверджує протестантський єпископ, все це наводить на думку: особи, які вчиняють такі незаконні дії, повинні бути покарані. «У другому посланні до Тимофія 4:14 написано: «Нехай Господь їм віддасть за їхніми вчинками». Закликаю всіх до молитви, щоб суди Божі збулися над кожною людиною, що була причетна до фальсифікацій, щоб зло було покаране, щоб фальсифікатори понесли кримінальну відповідальність, щоб Бог очистив Україну від зла.