• Головна
  • Теми
  • На Покрову Плащаниця Богородиці прибула у Свято-Преображенський собор Києва (оновлено)...

На Покрову Плащаниця Богородиці прибула у Свято-Преображенський собор Києва (оновлено)

15.10.2012, 09:00
На Покрову Плащаниця Богородиці прибула у Свято-Преображенський собор Києва (оновлено) - фото 1
Віряни, що прийшли прикластися до святині, заходили в храм УПЦ (МП) повз агітаційні намети Ігоря Лисова, який балотується до Верховної Ради від Голосіївського району Києва.

Вибори_2_к2.jpgexklusiv.gif14 жовтня у Київ, у Свято-Преображенський собор УПЦ (МП), прибула Плащаниця Богородиці з Єрусалима. Плащаниця уже майже місяць перебуває у різних містах України, а на свято Покрови її привезли на один день в Київ.

Перед входом до Свято-Преображенського собору – намети кандидата в депутати від Партії регіонів Ігоря Лисова. У наметах продають іконки і свічки.

Вибори_1к.jpgВіряни, що прийшли прикластися до святині, заходили в храм повз агітаційні намети фонду "Рідне місто моє", що належить Ігорю Лисову, який балотується до Верховної Ради від Голосіївського району Києва.

Ігор Лисов ініціював побудову цього храму і зараз тут є головою парафіяльної ради.

Як повідомили РІСУ у Свято-Преображенській парафії, на час перебування в храмі Плащаниці Богородиці, на наметах коло храму, де продавалися свічки для потреб віруючих, написи, що Лисов є кандидат, були відсутні і ніяка агітація у них в той час не проводилася.

У парафії сподіваються, що віруючі не будуть сприймати таке використання наметів фонду "Рідне місто моє" як передвиборчу агітацію.