• Головна
  • Теми
  • Глава УГКЦ закликав усіх, хто працюватиме на виборах, не боятися...

Глава УГКЦ закликав усіх, хто працюватиме на виборах, не боятися

14.10.2012, 10:57
Глава УГКЦ закликав усіх, хто працюватиме на виборах, не боятися - фото 1
Він наголосив, що люди, які контролюватимуть хід виборів, мусять не боятися, тому що саме від них залежить чесність цих виборів.

Святослав_Шевчук-вибори.jpgПредстоятель Української Греко-Католицької Церкви Патріарх Святослав (Шевчук) в ефірі телеканалу ТВі (дивитися) звернувся із закликом до спостерігачів та членів виборчих комісій не боятися діяти згідно з волею сумління, повідомляє Департамент інформації УГКЦ.

«Я б хотів звернутися до тих, хто буде залучений до виборчого процесу. Скеровую до них одне-єдине гасло: «Не бійтеся!». Не бійтеся тих, хто хоче на вас тиснути, не піддавайтеся на залякування тих, хто вас до чогось змушуватиме, маніпулюватиме голосами виборців чи шахрувати результати», – закликав Глава Церкви.

Він наголосив, що люди, які контролюватимуть хід виборів, мусять не боятися, тому що саме від них залежить чесність цих виборів.

«Якщо і спостерігачі, і члени виборчих дільниць протистоятимуть злу, а ви маєте для цього силу, особисту силу, тоді фальсифікації не відбудеться. Ми в нашій Церкві молимося за чесні вибори. Дехто вже починає з цього кепкувати, мовляв, які можуть бути «чесні вибори», коли така брудна виборча кампанія. Але молитва є допомогою тим, хто не хоче піддатися тиску. Це допомога, яку випрошує наша Церква для тих, хто потребує відваги, щоб діяти відповідно до голосу свого сумління. Тож, не бійтеся, з вами Господь, з вами є добрі наші громадяни, які не бажають миритися з суспільним злом», – наголосив Предстоятель Церкви.