• Головна
  • Новини
  • Святі старці не схвалюють: У Рівному віряни УПЦ (МП) протестують проти єдиного електронного квитка...

Святі старці не схвалюють: У Рівному віряни УПЦ (МП) протестують проти єдиного електронного квитка

28.10.2016, 10:40
Святі старці не схвалюють: У Рівному віряни УПЦ (МП) протестують проти єдиного електронного квитка - фото 1
Віряни Московського Патріархату Рівного 27 жовтня влаштували акцію протесту проти намірів намір міської влади ввести єдиний електронний квиток.

f809c43jpg.jpg-dd.jpgВіряни Московського Патріархату Рівного 27 жовтня влаштували акцію протесту проти намірів міської влади ввести єдиний електронний квиток.

Протестувальники свій захід розпочали на вулиці Соборній, Далі люди подалися до будинку на вулиці Поштовій, де проходила сесія Рівненської міської ради. Увійшовши в приміщення, вони стали молитися та просити депутатів не вводити систему електронного квитка у громадському транспорті, повідомляє ERVE.UA. Люди принесли ікони святих, хрести та плакат «Єдина Русь».

За їх твердженням, святі старці говорять, що нав’язування будь-яких штампів та кодів є гріхом. Якщо ж депутати введуть єдиний електронний квиток, то їм потрібно буде його робити. Також ці дії призведуть до збільшення вартості проїзду через єдиного монополіста на ринку.

Сайт Рівненської єпархії УПЦ (МП) інформацію про акцію протесту проти впровадження електронного квитка не став афішувати.