У Донецьку сепаратисти перешкоджали молитися за Україну

31.03.2014, 12:46
У Донецьку сепаратисти перешкоджали молитися за Україну - фото 1
У Донецьку 30 березня сепаратисти здійснили напад на намет активістів ініціативи «Молитва за Україну».

Молитва в ДонецькуУ Донецьку 30 березня сепаратисти здійснили напад на намет активістів ініціативи «Молитва за Україну». Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав активіст ініціативи Тихон Кульбака, повідомляють Новости Донбасса.

«Сьогодні молитовний намет у Донецьку на площі Конституції піддавася нападу з боку наших добрих сусідів з проросійського мітингу, який проходить на пл. Леніна. Більше ста людей, дуже агресивно налаштованих, прийшли на пл. Конституції між 16 і 17 годинами з вимогою прибрати намет, український прапор і припинити молитви, тому що «ви нам дуже заважаєте», «ми не можемо терпіти ваші молитви» (духовні люди розуміють, про що мова).

Тільки завдяки молитвам наших братів і сестер, що були у наметі на той момент, і зусиллям правоохоронних органів, які вишикувалися шеренгою і грудьми закривали нашу палатку, наші брати і сестри залишилися неушкоджені, майно не постраждало. Нашим опонентам вдалося викрасти плакат з написом "Тут моляться за Україну" і втопити його в р. Кальміус. Наші сестрички, незважаючи на солідний вік, виловили його і він зайняв своє місце біля намету.

Дорогі друзі! Ми просимо Вас - підтримайте нас у молитві, щоб ворог спасіння роду людського не мав влади над нами і нашим служінням в Донецьку! Нам би день простояти та ніч протриматися з Божою допомогою і завдяки вашим молитвам.... », - йдеться в його записі.

Нагадаємо, на площі Конституції у Донецьку представники різних релігійний конфесій моляться за єдність України.

Молитва в Донецьку

Світлини зі сторінки Facebook