• Головна
  • Проекти
  • В Одесі все ж заборонили проводити Великодню реконструкцію в центрі міста...

В Одесі все ж заборонили проводити Великодню реконструкцію в центрі міста

01.05.2013, 14:21
В Одесі все ж заборонили проводити Великодню реконструкцію в центрі міста - фото 1
Суд виніс рішення про заборону проведення Великодньої реконструкції в центрі міста біля Археологічного музею.

Реконструкція.jpg30 квітня організаторів Пасхальної реконструкції (Одеська Народна Церква та БФ «Добрий Самарянин») сповістили про те, що міськрада в черговий раз подала позов в Одеський міський апеляційний суд з метою заборонити проведення цього заходу.
Суд виніс рішення про заборону проведення Великодньої реконструкції в центрі міста біля Археологічного музею.

Нагадаємо, що за місяць до заходу, організатори письмово сповістили про свої наміри мера міста.

У цей самий час, на суд громадськості, в ЗМІ, з'явилося звернення Митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела, з проханням до мера міста Одеси – заборонити «блюзнірське дійство».

Бажаючи вирішити це питання в рамках закону, адміністрація міськради винесла право вирішення цієї ситуації на розсуд суду. На що суд, діючи в рамках законодавства, відхилив позов «Про заборону проведення Мирної акції».

Денис Сердиченко, старший пастор Одеської Народної Церкви, так прокоментував ситуацію: «Закликаю вас, молитися за майбутній захід, а також за владу, щоб Господь дав їм мудрості, правильно чинити в подібних ситуаціях.
Запрошую всіх на цю незабутню подію, яка проходить в Україні вперше, і єдина мета, яку переслідуємо ми, це прославити ім'я Ісуса Христа ».

Організатори вирішили проводити Великодню реконструкцію 3 травня в 13:00 у сквері Гамова 3 біля Одеської Народної церкви, повідомляє CNL-NEWSз посиланням на прес-службу Одеської Народної Церкви.