• Головна
  • Новини
  • Депутат Парубій вимагає захистити храм УПЦ КП від рейдерського захоплення...

Депутат Парубій вимагає захистити храм УПЦ КП від рейдерського захоплення

10.06.2011, 08:58
Нашоукраїнець у своєму зверненні вимагав від начальника київської міліції забезпечити охорону храму з метою недопущення повторних спроб його насильницького і незаконного захоплення, а також оприлюднити всю інформацію про результати розслідування цього інциденту.

Народний депутат України від НУНС, заступник голови політради партії "Наша Україна" Андрій Парубій надіслав депутатське звернення до начальника київської міліції Олексія Крикуна щодо спроби насильницького захоплення Свято-Миколаївського (Чорнобильського) храму Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Як повідомляє Ліга.Новини з посиланням на прес-службу "Нашої України", депутат нагадав правоохоронцю, що 8 червня цього року о 7:30 ранку відбулася чергова спроба захоплення храму групою осіб.

Нашоукраїнець у своєму зверненні вимагав від Крикуна забезпечити охорону храму з метою недопущення повторних спроб його насильницького і незаконного захоплення, а також оприлюднити всю інформацію про результати розслідування цього інциденту.

Нагадаємо, 8 червня цього року представники Української Православної церкви Московського Патріархату намагалися вибити двері Свято-Миколаївського храму в Києві.