У Тернополі обговорять біблійну модель патріотизму

18.06.2015, 13:00
У Тернополі обговорять біблійну модель патріотизму - фото 1
Ініціаторами конференції є Тернопільський місіонерський інститут Християн Віри Євангельської та проект “Христяни для України”.

Тернопіль.jpgКонференцію “Біблійна модель патріотизму” проведуть у Тернополі 23 червня. Подія пройде у євангельській церкві “Відродження” на вул. Текстильній, 2А і на неї запрошують усіх, хто зацікавлений темою.

Ініціаторами конференції є Тернопільський місіонерський інститут Християн Віри Євангельської та проект “Христяни для України”.

В якості основного доповідача на цій події буде директор Східноєвропейського лідерського форуму Ярослав Лукасік.

“Він сам із Польщі, але вже сім років живе в Україні, – повідомив кореспонденту РІСУ Володимиру Морозу директор Тернопільського місіонерського інституту Андрій Тимочко. – Мета конференції – принести біблійний світогляд в усі сфери життя суспільства, щоб країна розвивалася. Адже саме там, де дотримуються християнських цінностей, суспільство процвітає”.

Конференція розпочнеться о 18.00 і триватиме приблизно 2,5 години. Формат події передбачає спілкування зі спікером. Відтак можна буде завдати запитання, дискутувати.

Тернопіль_1.jpg

“Ярослава Лукасіка ми запрошуємо вперше. Щодо причини обрання саме такої теми, то вона криється в тому, що, наскільки ми бачимо й розуміємо, Церква не була готова до подій, які сталися в нашій країні в останній період, – розтлумачує А. Тимочко. – Вона не мала чіткої позиції... Зрештою, про біблійний патріотизм зараз мало-хто вчить”.

Організатори сподіваються на успіх відкритої конференції і на те, що у майбутньому її можна буде провести у ширшому форматі.

Теги: #ХВЄ