• Головна
  • Новини
  • Священнослужителі Львівської єпархії УПЦ (МП) освятили броньоване авто для бійців АТО...

Священнослужителі Львівської єпархії УПЦ (МП) освятили броньоване авто для бійців АТО

22.05.2015, 11:02
Священнослужителі Львівської єпархії УПЦ (МП) освятили броньоване авто для бійців АТО - фото 1
Священнослужителі Львівської єпархії УПЦ (МП) 20 травня у Бориславі на подвір’ї місцевого Свято-Покровського храму освятили броньований автомобіля для воїнів, які перебувають у зоні ведення бойових дій на Донбасі.

3.gif-8.gifСвященнослужителі Львівської єпархії УПЦ (МП) 20 травня у Бориславі на подвір’ї місцевого Свято-Покровського храму освятили броньований автомобіля для воїнів, які перебувають у зоні ведення бойових дій на Донбасі.

Чин освячення, як повідомляє сайт єпархії, здійснили: Голова відділу із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими та силовими формуваннями України Львівської єпархії УПЦ (МП) протоєрей Василій Марунчак, секретар Львівського єпархіального управління архидиякон Олександр Іванченко та бориславські священнослужителі - протоєрей Миколай Возняк та протоієрей Роман Кононенко.

Броньований автомобіль для бійців придбали представники благодійного "Атлас", директором якого є парафіянин Свято-Покровського храму Флюнт Василь та віряни.

Після освячення архидиякон Олександр передав благословення від єпископа Філарета (Кучеорв) для наших воїнів, котрі в ці тяжкі для всієї України часи несуть військову службу на сході нашої держави та запевнив парафіян у постійній турботі і молитві всіх священнослужителів Львівської єпархії за мир та спокій в Україні.

Клірик храму протоєрей Роман Кононенко передав благословенну ікону Покрова Пресвятої Богородиці. Наприкінці отець Василій Марунчак закликав зберігати братерську любов та мир поміж усіма мешканцями нашої країни.