• Головна
  • Новини
  • Активісти «Азову» організували дружини для захисту храмів Київського Патріархату...

Активісти «Азову» організували дружини для захисту храмів Київського Патріархату

08.11.2016, 10:44
Активісти «Азову» організували дружини для захисту храмів Київського Патріархату - фото 1
Після того, як в ніч на 6 листопада в Маріуполі невідомі підпалили церкву Покрова Пресвятої Богородиці УПЦ КП, активісти громадянського корпусу «Азов» почали організовувати "дружини" для захисту храмів УПЦ КП.

ArticleImages_65017_srkva_22.jpg-kkk.jpgПісля того, як в ніч на 6 листопада в Маріуполі невідомі підпалили церкву Покрова Пресвятої Богородиці УПЦ КП, активісти громадянського корпусу «Азов» почали організовувати "дружини" для захисту храмів УПЦ КП. Про це повідомляє NovostiUA з посиланням на прес-службу організації.

У «Азові» відзначають, що вбачають у підпалі церкви УПЦ КП відкритий теракт проти українського православ'я.

«Наша Церква пліч-о-пліч діє з добровольцями і українськими військовими, рятуючи нашу Батьківщину від московської орди», - зазначено в повідомленні полку. Представники «Азову» вимагають, щоб МВС і СБУ якомога швидше розслідували справу про підпал храму. На час розслідування представники Громадянського корпусу збираються охороняти українські церкви.

«З цього часу наші активісти беруть під свій контроль кожен храм, церкву і каплицю Київського Патріархату. Будуть організовані патрулі і спостереження», - пише прес-служба «Азова».

Крім того, повідомляється, що активісти вже організували 5 патрулів, проте точні їх маршрути та кількість учасників не розголошується. Діяти вони будуть у вечірній і нічний час. «Наші люди будуть без розпізнавальних знаків», - зазначили у прес-службі "Азову".