• Головна
  • Новини
  • На Великдень машина із священнослужителями потрапила в жахливу ДТП. Один єрей - загинув, двоє в лікарні...

На Великдень машина із священнослужителями потрапила в жахливу ДТП. Один єрей - загинув, двоє в лікарні

03.05.2016, 12:51
У Кривому Розі на Великдень 1 травня близько 16:00 в районі зупинки «Прикарьерна» сталася смертельна ДТП, у якій загинула людина.

У Кривому Розі на Великдень 1 травня близько 16:00 в районі зупинки «Прикарьерна» сталася смертельна ДТП, у якій загинула людина.

Про це повідомляє "Перший міський".

«ВАЗ-2103», в якому їхали священнослужителі злетів з дороги і врізався в дерево. Гальмівного шляху у машини немає, авто сильно понівечило.

Машина рухалася з боку ЦГЗК. У момент аварії в салоні перебувало троє людей. Водія і одного з пасажирів з важкими травмами відвезли до лікарні. Третій пасажир помер на місці.

Ним виявився 39-річний настоятель храму Сорока мучеників Севастійських села Глеєватка Криворізького району - протоєрей Анатолій Стариченко.

З кінця 2013 року священик регулярно відвідував Криворізьку колонію №3, де сповідував, причащав засуджених. на Великодень протоєрей Анатолій Стариченко разом з єреєм Олегом Івасиком і єреєм Сергієм Конченком відвідували місце позбавлення волі. На зворотному шляху священнослужителі потрапили в аварію. Зараз о. Олег перебуває в реанімації у важкому стані.

 

Теги: #ДТП