На Хмельниччині горів православний храм

21.05.2015, 12:32
На пункт зв’язку рятувальників у місті Ізяслав на Хмельниччині 20 травня надійшло повідомлення про пожежу Свято–Дмитрівської церкви в селі Мислятин. Про подію повідомили мешканці села.

На пункт зв’язку рятувальників у місті Ізяслав на Хмельниччині 20 травня надійшло повідомлення про пожежу Свято–Дмитрівської церкви в селі Мислятин. Про подію повідомили мешканці села. На час прибуття перших пожежно-рятувальних підрозділів вогнем було охоплено купол храму.

Процес гасіння пожежі ускладнювало сильне задимлення, повідомляють ”Вікна” з посиланням на ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

В зв’язку з відсутністю поблизу церкви джерел водопостачання було організовано підвіз води пристосованою технікою від природної водойми для забезпечення безперебійної подачі води для гасіння пожежі.

Завдяки вчасному повідомленню про пожежу, а також злагодженим та професійним діям рятувальників пожежу площею 80 кв. м. локалізовано та успішно ліквідовано. Під час гасіння пожежі вогнеборці врятували приміщення церкви, а також всі матеріальні цінності, що знаходилися в храмі.

Як з’ясувалося, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час використання промислового фену при проведенні фарбувальних робіт.