• Головна
  • Новини
  • У Львові проведуть флешмоб з популяризації акції «Різдвяна свічка»...

У Львові проведуть флешмоб з популяризації акції «Різдвяна свічка»

16.12.2016, 11:06
У Львові проведуть флешмоб з популяризації акції «Різдвяна свічка» - фото 1
У неділю, 25 грудня, з 19.00 год. до 20.00 год. у Львові на проспекті Свободи біля пам’ятника Тарасові Шевченкові відбудеться флешмоб з популяризації акції «Різдвяна свічка», яку щороку проводить Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ».

risu.org_.ua_2_.jpg-dd.jpgУ неділю, 25 грудня, з 19.00 год. до 20.00 год. у Львові на проспекті Свободи біля пам’ятника Тарасові Шевченкові відбудеться флешмоб з популяризації акції «Різдвяна свічка», яку щороку проводить Благодійний фонд «Карітас-Львів УГКЦ».

Про це повідомляє ІА ЗІК.

Акцію проводять, щоб привернути увагу до проблем молоді з особливими потребами і дітей, які опинились у складних життєвих обставинах; надати людям можливість проявити свою турботу про них. Придбавши свічку, декоровану неповносправною молоддю, запалити у їхньому серці вогник віри у майбутнє.

Молодь з особливими потребами Благодійного фонду «Карітас-Львів УГКЦ» щорічно із задоволенням оздоблює свічки наклейками і пакує в прозорі поліетиленові мішечки. Завдяки цій праці вони відчувають себе реалізованими, потрібними у суспільстві. Кошти, виручені від реалізації свічки, йдуть на підтримку «Центру дозвілля і соціальної реабілітації молодих людей з особливими потребами», а також родинам, що опинились у скрутних життєвих ситуаціях. Завдяки допомозі небайдужих людей, які придбають свічки під час акції, будуть організовані літні відпочинкові табори.

Кожен, хто у Різдвяну ніч запалить цю свічку, принесе вогник надії та добра у свою родину, а також зігріє серця тих, хто потребує підтримки. Різдвяну свічку можна буде придбати у парафіяльних храмах або в осередках місцевих Карітасів. Усіх охочих запрошують долучитися до благодійної акції.