• Головна
  • Новини
  • Патріарх Філарет подарував 75 ранців доброти дітям бійців АТО...

Патріарх Філарет подарував 75 ранців доброти дітям бійців АТО

31.08.2016, 13:34
Патріарх Філарет подарував 75 ранців доброти дітям бійців АТО - фото 1
Всеукраїнську акцію ранець доброти розпочав Патріарх Філарет 12 серпня. Вона триватиме до 15 вересня 2016 року. На сьогоднішній день вже зібрано 496 ранців.

ранці.jpgПатріарх Київський і всієї Руси-України Філарет 30 серпня 2016 р. у Свято-Володимирському Патріаршому кафедральному соборі подарував ранці доброти 75-ом першокласникам. Серед них: діти загиблих військовослужбовців, діти-переселенці, діти із малозабезпечених сімей, діточки з особливими потребами, а також діти тих батьків, які проходять службу в зоні АТО.

За інформацією прес-служби Київської Патріархії, Предстоятель Київського Патріархату кожного благословив на навчання й звернувся з архипастирським словом:

«Дорогі наші діти! Ми, насамперед, вітаємо Вас з початком нового навчального року. Цю акцію «Ранець доброти», яку ми розпочали декілька днів назад – ми продовжуємо. І сьогодні ми зібрались для того, щоб вручити вам ці ранці і цим засвідчити, що Україна вас не покинула і не покине. Ви – майбутнє великої української держави. Тому прийміть ці ранці як виявлення нашої любові до вас. І нехай Господь у ваші дитячі серця вселяє любов через ці дари, які вам приносить сьогодні Церква».

Всеукраїнську акцію ранець доброти розпочав Патріарх Філарет 12 серпня. Вона триватиме до 15 вересня 2016 року. На сьогоднішній день вже зібрано 496 ранців.

Усі бажаючі долучитися до акції та передати свої ранці зможуть звертатися до офісу ЕЛЕОС-УКРАЇНА

+38 (044) 270 69 02
+38 (095) 277 11 83

вул. Трьохсвятительська, 4Б, Київ, Україна – Михайлівський монастир або робити це самостійно на місцях і викладати новини у соц. мережі з хештегом #Ранецьдоброти.

Вся інформація щодо перебігу акції буде висвітлюватися на сторінках ЕЛЕОС-УКРАЇНА https://www.facebook.com/eleos.ukraine/?pnref=lhc та Патріарха Філарета у Facebook, https://www.facebook.com/PatriarchPhilaret/?fref=ts, а також на сайтах організації http://www.eleos.com.ua/ і Церкви http://www.cerkva.info/.