• Головна
  • Новини
  • «Волинський благовіст» зібрав кошти для дітей-сиріт бійців АТО...

«Волинський благовіст» зібрав кошти для дітей-сиріт бійців АТО

31.05.2016, 10:24
«Волинський благовіст» зібрав кошти для дітей-сиріт бійців АТО - фото 1
У Луцьку віряни та духовенство УПЦ (МП) зібрали кошти для дітей-сиріт, чиї батьки поклали життя під час АТО.

cRbwexno.jpg-fff.jpgУ Луцьку віряни та духовенство УПЦ (МП) зібрали кошти для дітей-сиріт, чиї батьки поклали життя під час АТО.

Благодійний фестиваль «Волинський благовіст», організований із благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, повідомляє vsemisto-lc.info.

Святкове дійство тривало майже чотири години. Впродовж всього цього часу присутні в залі були щедрими на оплески та овації. Духовними співами тішили присутніх хор студентів Волинської духовної семінарії, архиєрейський хор кафедрального Свято-Покровського храму, хор «Волинські дзвони» храму Всіх святих землі волинської, хор молоді Свято-Пантелеймонівського храму Луцька та молодіжно-дитячий хор «Покров».

На сцені також виступили закарпатський зразковий дитячий фольклорний колектив «Криниченька», камерний хор із Києва, тріо бандуристок «Дивоструни» та багато інших талановитих та унікальних колективів.

У день фестивалю «Волинський благовіст» в усіх храмах УПЦ (МП), що на Волині було відслужено молебні за сиріт. Усього в концертній залі під час фестивалю було пожертвувано тридцять тисяч гривень.