• Головна
  • Новини
  • Діти вимушених переселенців в Межигір’ї відвідали адвентистську програму «Країна здоров’я»...

Діти вимушених переселенців в Межигір’ї відвідали адвентистську програму «Країна здоров’я»

13.10.2015, 09:54
Діти вимушених переселенців в Межигір’ї відвідали адвентистську програму «Країна здоров’я» - фото 1
Близько 350 дітей в ігровій формі дізналися про принципи здорового способу життя. Сприяла в складанні списку учасників «Всеукраїнська організація з прав вимушених переселенців».

На території резиденції колишнього українського президента в Межигір’ї 11 жовтня працівники Адвентистського агентства допомоги та розвитку в Україні (ADRA) спільно зі студентами Українського гуманітарного інституту (УГІ) провели для дітей переселенців з Донбасу розважально-пізнавальну гру «Країна здоров’я».

Країна_здоровя_1.jpg

Близько 350 дітей в ігровій формі дізналися про принципи здорового способу життя. Сприяла в складанні списку учасників «Всеукраїнська організація з прав вимушених переселенців». Про це повідомляє Служба новин Церкви адвентистів сьомого дня в Україні.

Під час програми дітей поділили на невеликі групи, за які відповідали студенти УГІ. Хлопці по черзі пройшли вісім етапів «Країни», де тренери розповідали про такі принципи здоров’я як сонце, повітря, вода, правильне харчування, фізичні вправи, відпочинок, утримання від усього шкідливого і довіру Богові. Також маленькі переселенці взяли участь у більше десяти видах спортивно-розважальних ігор. Дітей забезпечили повноцінним гарячим харчуванням і медичним обслуговуванням.

Це вже друга «Країна здоров’я» цього року, яку адвентисти провели в Межигір’ї. Захід пройшов у рамках благодійного проекту ADRA України та Чехії, що спонсорується Міністерством закордонних справ Чеської республіки. Завдяки цьому проекту центри, де проживають переселенці, одержали пральні машини, одяг, гуманітарну допомогу, обігрівачі та теплі ковдри.